SEO - Sökmotoroptimering

Hjälp att göra er verksamhet synlig på webben

Nyttja Internet fullt ut!

Vill du ha hela världen som potentiell marknad? eller är ni bara intresserad av en begränsad marknad, exempelvis Sverige? Internet som media är oslagbart i att på ett kostnadseffektivt sätt nå ut till potentiella kunder på den specifika marknad ni önskar.

SEO går ut på att få er verksamhet synlig på webben i relevanta marknader och för relevanta målgrupper.  Verksamheten kan vara ert företag men kan också vara en specifik tjänst som ni erbjuder.

Idag är det förvånansvärt många företag som inte utnyttjar Internet fullt ut för sin marknadsföring. Dock är det mycket som ska tas hänsyn till och det är många begrepp som florerar så fort man pratar om internet -  webbplatser, domännamn, webbhotell hosting, sökmotoroptimering (SEO), internationalisation och localisation  (i18n) osv.

Mycket information att ta in? Lugn - vi hjälper er. Vi har specialister och spetskompetens inom SEO och internationalisering; läs gärna mer om vad vi erbjuder inom webbutveckling.  Vi hjälper er att reda ut vad man ska (och inte ska) göra.

SEO anpassningar som ni behöver skall baseras på er affärsidé och vad ni vill ha ut av ert företags närvaro på Internet. En bra början är att se över era befintliga webbplatser och om dessa motsvarar de behov och krav som ni har - ett arbete vi kan hjälpa er med.

Kontakta oss gärna för fler tips eller hur vi kan hjälpa er vidare.